SCROLL

Foto Art

Full marketing agency

Foto Art nudi full-marketing usluge za udovoljavanje svim vrstama komunikacijskih, promotivnih i reklamnih potreba - od kreiranja vizuelnog identiteta, preko grafičkog i web dizajn, audio i video produkcije, do event menagementa i media buyinga. 

Naše poslovanje temelji se na mladim i stručnim timovima ljudi, koji kreativno osmišljavaju rješenja za zadovoljavanje svakog zahtjeva klijenta, koristeći se pritom najnovijim softverom i tehnološki najmodernijom opremom. 

Naš uspjeh je rezultat profesionalne predusretljivosti i fleksibilne saradnje sa klijentima, sve dok oni ne budu stoprocentno zadovoljni našim proizvodom. Mi također permanento pratimo naše klijente te, iskreno zainteresirani za njihov uspjeh, sugeriramo im ideje za još snažniji impakt njihove tržišne ponude.  

Foto Art je osnovan 1998. godine. Od početne djelatnosti web dizajna i marketinške promocije, 2000-te je formirao i audio-video produkciju, izrađujući radio i TV spotove, promotivne, dokumentarne i obrazovne filmove i serije, te zabavno-humoristički program. 

O svojoj desetgodišnjici Foto Art je uselio u vlastitu poslovnu zgradu u Sarajevu.
Zgradu možete pogledati u našoj virtualnoj turi zgrade Foto Art-a.

360 Virtuelna Tura zgrade Foto Art-a

Pregledajte

Usluge

 • Foto Art je bio pionir internet biznisa u BiH, pa je i logično da je danas među liderima na ovom tržištu. Foto Art prati zahtjev svojih klijenata od ideje do realizacije. Mi pravimo web stranicu po mjeri potrebe našeg klijenta, definirajući u saradnji s njim scenario i ritam njenog osvježavanja. Sa svakim našim klijentom prolazimo put od ideje do realizacije web stranice. Smatramo da je neophodno pružiti odgovor na svaki mogući zahtjev tržišta, te da je upravo to jedna od naših prednosti u odnosu na konkurenciju.

 • Grafički dizajn je oblast u permanentnom razvoju i na stalnoj provjeri tržišta. Prateći svjetske trendove, naši dizajneri svojim znanjem i umjetničkom energijom pronalaze rješenja za sve vaše komunikacijske potrebe

  Naš studio grafičkog dizajna čine mladi ljudi, s akademskim obrazovanjem i osobnim umjetničkim afinitetom. Osim što sami prate trendove, oni stalno idu na dodatnu edukaciju.

 • Na raspolaganju Vam stoje znanje, iskustvo i invencija naših fotografa. Posjedujemo vlastiti studio s najsavremenijom opremom za snimanje i izradu fotografija: portretne, happening fotografije, industrijske, live-fotojournalistic, umjetničke, komercijalne fotografije, kao i organizaciju foto session-a – od scenografije, kostimografije, modela, te hair make–up-a.

 • Osim profesionalne filmske i tonske opreme, kreativni tim Foto Arta u novoj poslovnoj zgradi raspolaže i TV studiom od 100 kvadratnih metara, u kome je moguće snimati praktično sve vrste programa.

  Foto Art radi prema željama svojih klijenata izrađuje široku paletu TV i radio proizvoda – audio i video džinglove, reklamne spotove, informativno-promotivne, dokumentarne i obrazovne filmove i serijale, te humorističko-zabavne programe. Osnovni pristup Foto Arta je prilagođavanje svakog komunikacijskog uradka željama i potrebama svojih klijenata.

  Sve naši dosadašnji radovi odlikuju se efektivnošću i modernim izrazom.

 • Imamo iskustva u organizaciji velikih projekata, (event management) kako korporativne, tako i komercijalne i kulturne prirode.

  Realizaciju kreativnih ideja gradimo sa stručnjacima koji svojim iskustvom daju veliku podršku svakom projektu.

Naši izdvojeni radovi

Aktuelnosti

Pratite fotoart vijesti i objave

Naši poslovni partneri

Gdje se nalazimo

Lokacija i kontakti